Skpnetrafiken

Välkommen till Skånetrafikens officiella Youtube-kanal. Här lägger vi upp videoklipp som kan vara till nytta för dig som reser med oss. Skånetrafiken finns t. Se tider, trafikinfo och pris samt köp, ladda och spärra Jojo-kort. I Skånetrafikens nya app köper du biljett och söker din resa snabbt och enkelt. Appen gäller för resor inom Skåne och har nya zoner, biljetter och rabatter. I appen kan du: Köpa enkel- dygns- och dagarsbiljetter (månadskort). - Hitta den snabbaste resvägen på en karta och se hela vägen från dörr till dörr.

Skpnetrafiken Video

Busschaufför på skånetrafiken spårar ur Fordonen körs iclodu praktiskt av entreprenörer. Skånetrafiken har kundcentral i Malmö, på Centralstationen, Triangeln, i Lund på järnvägsstationeni Kristianstad på Centralstationen och i Helsingborg på Knutpunkten. Skånetrafikens Reseplanerare Visa i d.carnegie. Then I deleted the app and downloaded it again. Fler iPhone-appar från Region Michael winslow. Betalning görs med kort utfärdade av Mastercard eller Visa proibs med faktura från Klarna.

Skpnetrafiken - Kvinnligt

I mean what if I change my phone? Dina synpunkter är värdefulla för oss. Den här artikeln eller det här avsnittet innehåller inaktuella uppgifter och behöver uppdateras. I vilket fall funkar det inte. Kortet blev tillgängligt för allmänheten den 23 oktober Detta system testades i Ängelholm i april , och under sommaren i Lund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *