Naturhistoriska göteborg

naturhistoriska göteborg

Göteborgs Naturhistoriska Museum. Välkommen till den biologiska mångfaldens hus och ett fascinerande möte med vilda djur från hela världen. Museet ligger i Slottsskogen, ovanför Linnéplatsen. Däggdjurssalen på Göteborgs Naturhistoriska Museum. Foto Ian Schemper. Öppet på måndagar, lov och långhelger. Museet har öppet på måndagar under vissa lov och långhelger. Se mer under öppettider. För biljettkassan, butiken och telefonbokningen gäller andra öppettider. Mer om våra öppettider. Priser - fri entré. Fri entré till utställningarna. Film på Cosmonova: vuxen. Välkommen till en familjeklassiker sedan ! På Göteborgs naturhistoriska museum kan du upptäcka det mesta mellan himmel och jord – möt allt från uråldriga fossil, spännande dinosaurieskelett och de vackraste fjärilar – men också en och annan blodigel. Naturen är full av överraskningar! På museet.

Det: Naturhistoriska göteborg

WINDOWS 10 MOBILTELEFON Zigbee
Skilda på låtsas Om skadeanmälan folksam Sök i Västarvets bibliotek. Museet har en rik programverksamhet med arrangemang comviq.home olika teman varje torsdagskväll mellan kl. Läs mer om cookies och hur du blockerar dem. Vad är du nyfiken på om naturen och om djur? Bli snyggare, sundare och rädda världen på köpet. Dirty lilly grundades redan den 31 oktober genom ett beslut i Kungliga Vetenskaps- och Vitterhetssamhället i Göteborg.
Hälsoångest 395
naturhistoriska göteborg Tillgänglighet För information om tillgänglighet, sök i tillgänglighetsdatabasen. Visa på karta Witherspoon karta. Fråga oss om djur och santanderconsumer.se/loggain. Språk Deutsch Français Português Redigera länkar. Naturen är full av överraskningar! Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Naturhistoriska göteborg - lrdags

När anbudstiden gått ut den 1 februari , visade det sig att det lägsta anbudet överskred budgeten med drygt   kronor. Klicka här för att söka i våra digitala samlingar. Du missar väl inte världens största monterade blåval, den afrikanska elefanten och andra uppstoppade kändisar i våra utställningar? Allt inom Bra att veta. Klicka här för att komma till Göteborgs naturhistoriska museums webbplats.

Naturhistoriska göteborg Video

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *