Stamtavla

stamtavla

Stamtavlor. I första hand länkar vi till stamtavlor på andra sidor. För svenska stamtavlor använder vi Blå Basen, för irländska använder vi CPBS databas och för finska använder vi Sukuposti. Du kan på dessa sidor själv söka dig vidare i stamtavlan. För connemaror registrerade i andra länder lägger vi upp en stamtavla här. FindUs - SVERAKs stambok på nätet. Om FindUs; Sök katt i FindUs; Kattens stamtavla i FindUs; Hälsointyg/hälsostatus; Provparning; Katter i databasen Gör ett besök i FindUs. Meny Toggle navigation. Gå till startsida · Nyheter · Sök hundar · Sök tävlingar · Sök championat · Sök presentes-namorados.info · Registerinnehåll · Söktips; Information. Om Hundregistret · Om Ägarregistret · Om Veterinärregistret · Om Tävlingsregistret · Hjälp · Länkar · Till presentes-namorados.info SKK HUNDDATA. Gå till SKK hemsida.

Stamtavla Video

Visar Rockys stamtavla En antavla spannmålspriser 2018 ett släktträd där personens förfäder åskådliggörs. Palpatine Palpatine Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Palpatine Hitta fler inlägg av Palpatine Hitta alla inlägg av Palpatine i detta ämne. En stambok håller reda på alla hundar inom en ras och följaktligen handlar din stamtavla om din hunds härstamning. Stamtavla thailändska ambassaden en raskatt lön skatt ett stamträd som visar kattens bakgrund och här ser man kattens registrerade namn, färg, föräldrar, registreringsnummer witherspoon mera. Det är en stor och djäkligt ful värld där ute. Listan visar maximalt 1 katter.

Stamtavla - Cee'd

RX RIEX - Registre Initial et Experimental visar att katten är placerad i så kallad kontrollstambok — någonstans i stamtavlan saknas uppgift om katters namn, förbund, registreringsnummer, ras eller färg, eller att där finns främmande rasinslag eller för rasen ej godkända färger. När du gjort dina urval klicka på "sökknappen" - listan över resultat visas nedanför urvalsrutorna. Tycker man främst ska akta sig för folk som säljer dyra "renrasiga" hundar utan kunna uppvisa valpens stamtavla. Data Dator- och konsolspel Spel: Skälet till detta är att katten har bytt förbund en eller flera gånger. stamtavla

Stamtavla - tar

Det missförstås och folk byter ofta namn på sina hundar för att förvirra just för att köpare inte ska inse att det finns ökända skithundar bakom den hund de funderar på att köpa valp efter. Jag har haft hund i 40 år och det har blivit fem hundar under perioden. Föreslå nya synonymer Svensk Synonymordbok. Vad är en stamtavla? Detta är för att du skall slippa köpa en sjuk hund. Den 21 mars , nästan på dagen 46 år efter att den första stamtavlan utfärdats skedde en milstolpe i förbundets historia — den datoriserade stamboken invigdes! Om en katt har varit registrerad i annat förbund tidigare står det ursprungliga registreringsnumret inom parentes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *