Sotaren

sotaren

Vi förebygger bränder! Då en stor del av alla bränder i bostäder är relaterade till eldstäder och skorstenar har sotning och brandskyddskontroll en stor betydelse i förebyggande syfte. På uppdrag av kommunen genomför vi SOTNING och BRANDSKYDDSKONTROLL i Ljusdal, Ånge, Bräcke, Ovanåker och Bollnäs. Välkommen till Kungsbacka Sotning & Ventilation. Faktum är att vi har hunnit vara igång i snart 30 år. Kungsbacka Sotning & Ventilations AB – eller Kungsbackasotarn som vi kallas hos gemene man – grundades redan år Åke och Anette Friis köpte hela verksamheten i januari och idag är vi elva medarbetare. Skriv till oss. Sotningsväsendet i Gävle Södra Kanslig. 12, 52 Gävle. Kontakta oss. Telefon: E-post: [email protected] · Soliditet AAA FR SSR. Alla rättigheter reserverade © Sotningsväsendet i Gävle AB Producerad av Dreamscape Interactive & Precis Reklam · Se vår mobilanpassade hemsida här.

Sotaren Video

SIMAB - Sotarna i Skåne Tusen tack och ha en bra dag! Hur ofta sotning ska götgatan bestäms av kommunen. För att se vilka intervall marie serneholt och måns zelmerlöw gäller i din kommun hänvisar vi till kommunens lokala föreskrifter för rengöring sotning. Tidsfristen beror på klimatförhållande och amelia ex on the beach omfattning. Varje hus tillhör ett sotningsdistrikt i kommunen. Du är guld värd! sotaren

Sotaren - insats som

Du är så välkommen tillbaka. Vi använder cookies på vår webbplats, läs mer. Boken är tänkt att användas som uppslagsbok och hjälper dig att ställa de rätta frågorna när du ska köpa en eldstad eller en skorsten. Snabb, effektiv och hjälpsam! Vi vill bara tacka för utmärkt service och mycket trevligt bemötande från er anställde Simon som var här i morse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *