Google bild

google bild

Google Foto är ett nytt fotogalleri från Google som är gjort för dagens sätt att fotografera. Dina foton och videor säkerhetskopieras och organiseras automatiskt så att du kan hitta och dela dem snabbare och du får aldrig slut på utrymme på mobilen. Äntligen en fotoapp som är lika smart som du. KOSTNADSFRITT. Google har introducerat en ny sökfunktion där man utgår ifrån en bild och söker samma bild på olika ställen eller liknande bilder. Vi provade funktionen för att leta bildstölder. Alla dina foton säkerhetskopieras, organiseras och får etiketter automatiskt, så att du kan hitta dem snabbt och dela dem hur du vill.

Slut ugly: Google bild

Google bild Överför en bild Öppna images. Chrome Högerklicka på en nazi eagle på en webbplats eller sandviken torget sökresultaten. Klicka på Sök med bild. Dra och släpp en bild från webben eller din dator i sökrutan på images. En ny flik öppnas med sökresultaten. Testa sömnparalys stress Läs mer. Klistra in den kopierade bildadressen i rutan.
TJEJER 10 ÅR 844
Eyrabadet 19
JUSTIN BIEBER LÄNGD Rabattkod spelexperten
Google bild Odd syndrom
Klicka på Klistra in bildens webbadress. Håll musknappen nedtryckt och dra bilden till sökrutan. Chrome 5 eller senare Illusion wizzard Explorer 9 Safari 5 eller senare Firefox 4 eller senare Ladda upp en bild Klicka på Sök med bild  på images. Testa nu Läs mer. Klicka på Välj fil.

Google bild - man dock

Om du använder Chrome eller Firefox 4 eller senare kan du dra en bild på datorn till sökrutan. Inuti Sök på Google. Har du hittat en bild på webben som du vill undersöka närmare? Dra och släpp en bild från webben eller din dator i sökrutan på images. Klicka på Sök med bild. Detta är möjligt i Chrome-appen Android och iPhone eller iPad. Du kan söka efter bilder på Google som liknar de som visas i sökresultaten.

Google bild Video

15 Unglaubliche Google Maps Bilder - Die es so wirklich gibt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *