Strömbackaskolan

strömbackaskolan

Strömbackaskolan är en gymnasieskola i Piteå, beläget mitt emot Piteå kommuns stadshus. Skolan har cirka elever och anställda fördelade på 14 nationella program. På Bygg- och Anläggningsprogrammet och Elprogrammet har man en lång tradition av så kallade elevbyggen. Eleverna på de olika inriktningarna. Alla studenter får heltidsjobb. PITEÅ UPPDATERAD. Alla elever som går ut vård- och omsorgscollege på Strömbackaskolan i Piteå erbjuds anställning. Ett unikt erbjudande som Piteå är först ut med i Norrbotten. Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Strömbackaskolan - att

Denna artikel om en plats i Norrbottens län behöver bilder. Allt för dig som elev! H Hästsport Helg Helgspalt. Relaterade länkar Sjukanmälan och ledighetsansökan Webbmail - kolla din e-post hemma. Inför läsåret har Strömbackaskolan stoppat mobiltelefoner i klassrummet. Du som är tonårsförälder och vill öka din kunskap om droger kom till föräldramötet på Strömbackaskolan torsdag den 16 november kl. Halmstad län delade Piteå kommun ut sitt kulturpris och ett flertal stipendier inom kultur och idrott. Pyramider i världen hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. E Ekonomi embed E-tidningen E-tidningen. Sök på skola och elev, klass eller lärare. Elever och föräldrar slår larm om att outbildade lärare jobbar på Piteås skolor.

Strömbackaskolan - ska lttare

Sidan redigerades senast den 29 juni kl. Alla elever som går ut vård- och omsorgscollege på Strömbackaskolan i Piteå erbjuds anställning. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. De äldsta delarna av skolan byggdes och fungerade då som verkstadsskola. Telefon 60 00  Fax 28 E-post   Piteå kommun. Hur ska vi elever på Strömbackaskolan kunna få en bra utbildning när våra lärare inte har en utbildning själv? strömbackaskolan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *