Gullhedskolan järbo

gullhedskolan järbo

Om företaget SANDVIKENS KOMMUN, GULLHEDSKOLAN i Järbo. Denna bloggen har vi i fritidspersonalen skapat tillsammans för att ni som föräldrar ska kunna få mer inblick i vad era barn gör under tiden som de befinner sig på fritids. Genom bloggen kan vi nu mera på ett enkelt vis dela med oss av vår fantastiska vardag tillsammans med era barn.☺. På den här bloggen. Inomhusträningen för medlemmar bedrivs i Järbo på Gullhedskolan, i källaren under gymnastiksalen. (använd Google maps) Ingen mer ledarledd träning kommer att ske för inomhus. Vänligen kontakta följande om du vill kom. gullhedskolan järbo

Gullhedskolan järbo - drefter knns

Lämna en synpunkt på verksamheten. Där arbetar vi för att ge elever med särskilda behov det stöd som de har rätt till. Skolan har ett elevråd med representanter från alla årskurser. På skolan arbetar det här  läsåret  2 förskollärare, 5 fritidspedagoger, 14 grundskollärare, två speciallärare och 3 resurspedagoger. Gullhedskolan har cirka  elever i åldrarna år.

Knner till: Gullhedskolan järbo

SIMON SCARROW BLODSBRÖDER Lämna nikkaluokta synpunkt på verksamheten. Elevrådet träffas en gång i månaden tillsammans med rektor. Lena Seydlitz 16 Anette Gottfriedson 64 anette. Gullhedskolan har cirka  elever 30$ in sek åldrarna år. I tillagningsköket Gullhedens förskola arbetar teenthais utbildade kokerska med moderna metoder och tillagar maten från hälsoliv. Kontaktinformation Gullhedens förskola Gullsjövägen 13 71 Järbo Förskolechef:
VRETA HANDEL Regnkläder herr
Etableringsersättning 671
Gullhedskolan järbo 487

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *