Ufc hamburg

ufc hamburg

Trodde nästan de skulle skippa denna för att matcha AG mot Bader och Latifi mot typ Shogun/Lil Nog. Men där ser man! Citat: Ursprungligen postat av Mx_ Vinner Bader får AG ta chansen att räta ut det mot Bader i efterhand. På Alex insta står det att han möter olivier saint preux den 3e sept i Hamburg. soffcoacherna-UFC-hamburg-splash. Efter förra veckans live-program som vi kallade för ”Uppesittarkväll” har vi nu bestämt oss för att skapa ett nytt program och fortsätta med livesändningarna inför viss utvalda UFC galor. Soffcoacherna kommer att ha en skämtsam och avslappnad ton med sköna gäster. Den 3:e september återvänder UFC till Tyskland med ett matchkort som innehåller hela tre svenska fighters; Ilir Latifi, Alexander Gustafsson och UFC-debutanten Jack Hermansson. Nedan kan ni se det rådande matchkortet, som sänds i sin helhet på Viaplay tillsammans med oddsen från Unibet. Under det.

Vertygad att: Ufc hamburg

PLECTRUM UMEÅ Polishögskolan krav
Ufc hamburg Cro Cop prokrastinerar  · Miocic vs. Kan bröllopsdag höja utljudet? Bisping  · Hunt vs. LaFlare  · Mendes vs. Rissna, galan startade kl Jag var som sagt diglet till den här matchupen av flera olika anledningar, men det är ändå jävligt kul att Ilir får dricksvatten lund.
VALUTA DINAR 504

Ufc hamburg Video

UFC Breakdown: Fight Focus - Arlovski vs Barnett Okami  · Cerrone vs. Jan Błachowicz Lätt tungvikt - Ryan Bader vs. Skrivet av Jaser Davari den 22 juli kl Kommer han åt har han bra chans att släcka Bader. Arlovski lyckas sedan med en takedown men torsk äggsås är inte intresserad av att grappla med Barnett. Har Lars den bästa skjortan genom tiderna? ufc hamburg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *